nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina esküvő előtt üzletet nyitott

Megnyitotta első, saját tulajdonú üzletét a belvárosban Tomán Szabina

Bolt, szalon és találkozóhely.

Tomán Szabina idei éve mind magánéletét, mind a vállalkozását tekintve izgalmas eseményekben bővelkedik. Május utolsó hetében nemcsak egyházi esküvőjének izgalma tartotta lázban, de első saját tulajdonú belvárosi szalonjának nyitása is.

Tomán Szabina

Tomán Szabina (Fotó: Birton Szabolcs)

„Amikor az Andrássy úti üzlet bezárt, sokan hívtak fel félve, hogy ez mit jelent. Nem is gondoltam volna, hogy magyarázkodnom kell. A Tomán pesti üzletének forgalma rendben van, nem mentünk csődbe, a bezárás pontosan egy pozitív változást vetít előre. Az nem kérdés, hogy szükség van egy belvárosi Tomán-szalonra. Büszke vagyok rá, hogy saját tulajdonban lévő helyiségbe tudtunk átköltözni” – meséli az üzletasszony, Tomán Szabina, majd folytatja: „Elképesztő időszakon vagyok túl. Az utolsó hetekben megfeszített tempóban folyt a felújítási munka az új üzletben, nehéz volt elképzelni, hogy a kitűzött időben meg fogunk tudni nyitni. Ezzel párhuzamosan titokban szerveztük az egyházi esküvőnket. Jó érzés, hogy egy szép és elegáns szalonba léphettem be a hét elején, ugyanezen a héten pedig a templomban is örök hűséget fogadtunk egymásnak férjemmel” – nyilatkozta a híresség, aki nemrég Novák Katalin tanácsadója lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top