nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska nem fizet a javításért

Széphalmi Juliska nem javíttatja meg a bosszúból megkarcolt kocsiját, másra költi a pénzt

Már túl is lépett a történteken.

Elképesztő esetről számolt be az év elején Széphalmi Juliska: a barátja nála töltötte az éjszakát, ami feltehetőleg nem igazán tetszett valakinek, ezért odament a lakása elé és megrongálta mindkettőjük autóját.

Széphalmi Juliska

Fotó: Instagram

„Január 4-én egy nagyon kedves barátom nálam aludt. Reggel, ahogy ment a kocsijához, feliratok, ábrák jelezték, hogy bizony nagyon nem tetszik valakinek, hogy az estét nálam töltötte – kezdte akkor Instagram-videójában, majd hozzátette, pár nappal később az ő autóját is megrongálták. – 8-a délelőtt indultam a Madách Színházba dolgozni, ahogy a kocsimhoz léptem, az ajtóm oldalára ugyanolyan ábrák voltak karcolva. Hihetetlen döbbenet, értetlenség van bennem, bennünk, hogy ki képes ilyesmire, mennyire gyerekes, gonosz, bosszúvágyó az, aki ilyet csinál. Rendőrségi feljelentés ma történt az ügyben, ismeretlen tettes ellen. Elképesztően szomorú vagyok. Nem gondolom, hogy bárkit, bármivel bántottam volna.” 

Hiába a feljelentés, a bosszúszomjas tettes nem került elő, így a biztosító sem állja az okozott kár megjavíttatását. A táncosnő és párja viszont túlléptek a történteken, és úgy döntötték, inkább másra költik ezt a pénzt. 

„Rengeteg pénzbe kerülne, amit most inkább egy szép, közös nyaralásra költünk. Az sokkal kellemesebb módja annak a pénznek az elköltésére, első nyaralásunk lesz így hármasban együtt. Főleg, hogy a nyár után kisfiam, Lacika az iskolát kezdi, ami nagy változás lesz. Nagy öröm számomra, hogy nagyon jól kijönnek a párommal, mert szinte minden estét együtt töltünk. Egyelőre még kétlaki életet élünk, mert mindkettőnknek van lakása, de Lacika ide járt oviba és iskolába is ide fog, de ettől még minden szabadidőnket együtt töltjük!” – mondta a Borsnak Juliska. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top