nlc.hu
Sztárok

Nem áll le Peller Károly zaklatója

Hiába a pénzbüntetés, nem áll le Peller Károly zaklatója

Hiába tiltja le a közösségi oldalakon, mindig újabb profilokat készít.

A Budapesti Operettszínház művésze, Peller Károly évek óta kénytelen együtt élni azzal, hogy zaklatják. A Hajnalka nevű hölgy eleinte csak szerelmes levelekkel zaklatta, és miután a színész elutasította, durvább módszerhez folyamodott. Egy éjszaka behatolt Peller házának kertjébe, ott várta meg az épp hazaérkező színészt.

A művész zaklatásért és magánlaksértésért tett feljelentést, a zaklatójának pénzbüntetést kellett fizetnie, de ez sem volt elég arra, hogy leálljon, csupán módszert váltott. A Blikknek feltűnt, hogy a közösségi médiában a mai napig üzenget Pellernek.

Peller Károly

Peller Károly a színpadon (fotó: Peller Károly Instagram-oldala)

A lap megkeresésére Peller Károly elmondta, hogy Hajnalka ma már a kollégáinak és az ismerőseinek írogat, de színházakba és minisztériumokba is szokott vele kapcsolatban leveleket küldeni.

Hiába tiltom le a közösségi oldalakon, újabb és újabb profilokat készít, amikről nekem és a cégemnek is írogat. Sületlenségeket terjeszt, a szomszédaimnak a feleségemként mutatkozik be, és előadások után rendszeresen megvárja a színház előtt a kollégáimat, akik nehezen viselik a helyzetet. Nyilván zavaró a helyzet, de mindig igyekeznek szép szóval leállítani a hölgyet, ha pedig neccessé válik a szituáció, a színház biztonsági őrére számíthatnak.

Az ügy már hat-hét éve zajlik, és a művész számára is egyre zavaróbb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top