nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi küzd az elveiért

Tóth Gabi: „A hiteltelenítés eszközével igyekeznek elnémítani”

Az énekesnő nem fogja hagyni, hogy más véleményt nyomjanak le a torkán.

Tóth Gabi még mindig úgy gondolja, hogy klasszikus karaktergyilkosság, jól megfontolt politikai támadás zajlik ellene, mellyel el akarják hitelteleníteni. Többek között erről is beszél a Hetek című magazin pénteken megjelenő lapszámában. A sajtóorgánum már közölt részleteket az interjúból.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

„Nem tetszik az értékrendem, a kiállásom, és úgy gondolják, ha ezt sok emberhez eljuttatom a közösségi médián keresztül az bizony kellemetlen lehet számukra. (…) Számomra ezek azok az értékek, a hit, a család, a hagyományok tisztelete, amelyek mentén igyekszem élni az életem, és a kislányomat is ebben a szellemben nevelem. (…) Azt mondják, hogy lázadok, és miért lázadok? Teljesen normális, átlagos értékekért küzdök, mert el akarják tőlem venni azok, akik ugyan teli torokból üvöltik a toleranciát, elfogadást, miközben engem a hiteltelenítés eszközével igyekeznek elnémítani” – nyilatkozta Tóth Gabi, akinek nevével nemrég csalók éltek vissza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top