nlc.hu
Sztárok

Hajdú Pétert fiatalabbra sminkelték

Hajdú Péter új külsején még ő maga is meglepődött

A tévés elárulta, miért néz ki másképp.

A TV2-es kirúgásáról szóló hírek kapcsán a napokban megszólaló Hajdú Péter is meglepődött, amikor a Frizbi legutóbbi adásában meglátta a róla készült képkockákat. A kommentelők is megjegyezték, hogy a híresség sokkal fiatalabbnak tűnik, melynek okáról megoszlottak a vélemények. Most maga a tévés árulta el, miért tűnik másabbnak a felvételen. Íme az említett rész:

„Megmondanám, ha történetesen plasztikáztattam volna, hiszen nem csináltam titkot abból sem, amikor a szemhéjamat rakattam rendbe. Egyáltalán nem vagyok ellene a szépészeti beavatkozásoknak, de most nem ez történt. Egyszerűen csak annyi, hogy egy új sminkessel dolgoztunk abban az adásban, ahol Schobert Norbi volt a vendégem, és hát kicsit túltolta a dolgot” – nyilatkozta a Borsnak Hajdú, majd így folytatta. 

„Először azt hittem, hogy a fények lettek rosszul beállítva, majd azon kezdtem el agyalni, hogyan hízhattam meg két hét alatt úgy, hogy a ráncaim eltűntek, de a ruháim nem feszülnek rajtam. Nem is gondoltam, hogy a smink lehet az oka a drasztikus változásnak. Nos, legalább elértem, hogy nem is kell szépítőfiltert használnom egy szelfinél.”

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top