nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti polgármesternek készül

Győzike öccse, Gáspár Zsolti indul a polgármester-választáson jövőre

Szerinte a mostani polgármester alkalmatlan a feladatára.

A múlt heti hatalmas esőzések több magyarországi településen villámárvizeket okoztak, köztük a Nógrád vármegyei faluban is, ahol Gáspár Győző testvére, Gáspár Zsolti is él a családjával. A Farm VIP gazdáját súlyos anyagi károk érték, hiába igyekezett menteni a menthetőt, éppen ezért komoly döntésre szánta el magát. 

Gáspár Zsolti

Fotó: Schumy Csaba

„Az utcákat elöntötte a víz, az emberek pedig sírva járkáltak fel-alá, hogy segítséget kérjenek. Nem is értem, hogy történhetett meg mindez, hogy ilyen felkészületlenül érte a falut ez a heves esőzés, mikor már napok óta látni lehetett az előrejelzésekben… Kicsit haragszom is emiatt a polgármesterre – idézte fel a Borsnak Zsolti. – Rengeteg állatunk pusztult el, köztük Győző papa kedvencei is. Tyúkok, kacsák és három kismalacunk is odalett, ami óriási szívfájdalom a számunkra. Emellett tönkrementek a szőnyegeink és több gépünk is, például a fűnyírónk. Ezek nem öt forintba kerülnek, ahogy az állatok sem. Leírhatatlan az anyagi kár… De sajnos nemcsak nálunk, hanem a faluban szinte mindenkinél! Azért, hogy ez ne fordulhasson elő többször, úgy döntöttem, gondjaimba veszem a falut. Jövőre indulok a polgármester-választáson!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top