Mégsem válik Demcsák Zsuzsa és Krishan?

T. D. | 2023. Június 15.
Még mindig napi szinten beszélnek egymással.

Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje tavaly októberben jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, válnak. A férfit szülőhazájába szólította a kötelesség, ráadásul a műsorvezető ekkor már két hónapja Dominikán volt a Money or Love forgatása miatt. Belátták, hogy nem működik a távkapcsolat, ezért döntöttek az elválás mellett. 

Fotó: TV2

Ezt követően bár sokan arra gyanakodtak, a műsorvezetőre ismét rátalált a szerelem, ő kijelentette, emberileg nagyon magasra tette a mércét Krishan, így az új udvarlóknak minden bizonnyal fel kell kötniük a gatyát. Úgy néz ki viszont, hogy új udvarlókról szó sincs, sőt, még mindig nem szakadt el egymástól a pár. 

„Zsuzsa sokat beszél Krishanról és Krishannal. Arról azonban sosem hallottam, hogy bármelyikük is beadta volna a válókeresetet. Ettől még persze megtehették, de valamiért mégis úgy gondolom, hogy hivatalosan ők még házasok. Ha bármelyikük nagyon erőltetné a dolgot, lenne lehetőségük úgy is megszüntetni a házasságukat, hogy Krishan az interneten keresztül bejelentkezik a tárgyalásra, szóval e tekintetben a távolság sem lehet akadály”  – mondta a Ripostnak egy közeli barátjuk. 

Exit mobile version