nlc.hu
Sztárok

Oszter Alexandra gyermekkoráról mesélt

Oszter Alexandra: „Hálás vagyok a szüleimnek, hogy munkára neveltek”

Nem piszkos a munka a színésznőnek.

Oszter Alexandrának megváltozott az élete az édesapja elvesztése után. A rámaradt hagyaték miatt kétlaki életet él Székesfehérvár és Diósjenő között, és azon fáradozik, hogy megnyissa az Oszter-udvart. Úgy érzi, a művészetről, kultúráról, természetről és lelki megújulásról szóló élményközpont méltó emléket állít majd a papájának.

Oszter Alexandra

Fotó: Fülöp Dániel

A színésznő a Best magazinnak idézte fel gyermekkorát, amikor szülei megtanították neki, mindenért dolgozzon meg keményen. 

„Nem kaptam márkás farmert, csak mert az volt a divat. Mindig megkérdezte, tudom-e, hogy mennyit kell dolgozni érte, és mit teszek azért, hogy megérdemeljem. Ma is a fülemben cseng, ahogy mondta: »Fiam, azt hiszed, több leszel egy drága holmitól? Te magad légy a márka! Mások akkor fognak megbecsülni.« Aztán persze anyukám olykor engedett, és megkaptam a vágyott ruhát, de ez nem volt természetes. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy munkára neveltek, mert így nem szeppentem meg, amikor rám szakadt a birtok.”

BEST címlap

BEST címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top