nlc.hu
Sztárok

Magyarországon tartja a lakodalmát Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbara elárulta, hogy hol tartják majd a lakodalmat

Ha minden igaz, még leányszöktetés is lesz.

Nemrég kiderült, Palvin Barbarát tényleg eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse, még pedig több hónappal ezelőtt, szeptemberben. A pár azonban várni akart a a nagy bejelentéssel, de kiszivárgott, hogy esküvőre készülnek. 

„Amikor egyesek kiszivárogtatták azt az információt, hogy eljegyeztük egymást, a csapatunk azt mondta, hogy tegyünk ki róla egy bejegyzést, és beszéljünk számos magazinnal. Ez nagyon bosszantott, mert tudtam, hogy felépítették a történetet. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy a magunk módján csinálhattuk” – nyilatkozta a modell, aki vőlegényével együtt a V Magazinnak mesélt a részletekről. 

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images via AFP

Az interjúból az is kiderült, hogy nagy valószínűséggel Magyarországon tartják a lakodalmukat.

Kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének.

– mondta Palvin Barbara, vőlegénye pedig hozzátette, alig várják az eseményt, hiszen most először fognak majd találkozni a fiatalok szülei és családjai.

A beszélgetés során szóba kerültek a magyar esküvői hagyományok, például a leányszöktetés, és elvileg ez sem marad majd el. Kettejük közül egyébként Dylan Sprouse izgul jobban az esküvő miatt, főként a menyasszonytánctól fél kicsit, mivel nem tartja magát jó táncosnak. Palvin Barbara viszont már nagyon várja, hogy megmutathassa gyerekkora helyszíneit az amerikai rokonságnak, írja az RTL.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top