nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbiék az esküvőről

Palvin Barbi apja rákérdezett Dylan Sprouse-nál, hogy mikor veszi el a lányát

Palvin Barbi szülei nemes egyszerűséggel rákérdeztek Dylan Sprouse-nál, hogy mikor lesz végre esküvő.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse hónapok óta forgatják a saját életükről szóló minisorozatot, amit a közösségi oldalaikon tesznek közzé. Éppen saját otthont keresnek Amerikában, ez volt a sorozat alapja, azonban mára kinőtte magát. Az utóbbi pár részben Magyarországra látogattak, a videókban pedig Palvin Barbi családja is szerepel. Nemrég létrehoztak egy rendezvényközpontot, ahol majd esküvőket szeretnének tartani. Éppen ezért a modell édesapja úgy döntött, rákérdez Dylan Sprouse-nál, hogy vajon náluk mikorra várható az esküvő.

A végén hozzátette, csak azért kérdezi, mert akkor arra az időpontra szabaddá teszik a rendezvényhelyszínt. Dylan először meglepődött, majd rávágta, hogy az ő esküvőjük nagyon privát lesz, kamerák nélkül. Palvin Barbi próbálta terelni a témát, de a szerelme ragaszkodott hozzá, hogy ha már felhozták, akkor beszéljék meg. 

„Kell hozzá még egy kis idő, fejlődnünk kell még a kapcsolatunkban is, és először mindenképp szeretnénk megvásárolni a saját földterületünket”

– mondta Dylan Sprouse, aki hamarosan ismét mozifilmben fog szerepelni.

palvin barbi dylan sprouse

Palvin Barbi és Dylan Sprouse (Fotó: Getty Images)

Külföldön is sikeresek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top