nlc.hu
Sztárok

Súlyos testi sértéssel gyanúsítják Szalai Ádámot

Súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot

A focista tavaly decemberben keveredett bele egy verekedésbe.

Súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot, a magyar futballválogatott volt csapatkapitányát, aki tavaly decemberben keveredett bele egy verekedésbe – írja a 24.hu.

Szalait garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a történtek után, ám a rendőrség súlyosított a bűncselekmény minősítésén:

a Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkõzés elõtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án

Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország–Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 21 éves fiatal azt állítja, hogy a december 29-én a budapesti Bazilikánál a barátaival az utcán megkértek valakit – mint később kiderült, Szalai Ádám öccsét –, hogy készítsen egy képet róluk. Elutasító választ kaptak, ekkor visszakérdeztek: „Miért nem, te f.szfej?”. A konfliktust észrevette Szalai Ádám, aki odasietett, és a fiatal elmondása szerint mellkason rúgta őt, majd a földön fekve is megrúgta.

„Láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, (…) úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – nyilatkozott korábban a sportoló. Szalai Ádám vallomásában jogos védelemre hivatkozott, azt mondta, csak az öccsét féltette, és tagadta, hogy a földön fekvő férfiba is belerúgott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top