nlc.hu
Sztárok

Jakupcsek Gabriella és az elmúlás

Jakupcsek Gabriella: „A halállal való találkozás ennek az évnek lett a nagy újdonsága”

A műsorvezető sok hozzá közel álló embert veszített el az utóbbi időszakban, köztük az édesanyját.

Jakupcsek Gabriella nem tagadja, hogy sokat foglalkozik a halál gondolatával. A nlc-nek az öregedésről is nyilatkozó tévést szorongással tölti el az, hogy az ő ideje is véges.

„A halállal való találkozás ennek az évnek lett a nagy újdonsága. Persze eddig is tudtam, eddig is láttam, és eddig is voltak barátaim, akik elmentek, de most egy óriási tarolás van körülöttem. Azt látom, hogy a hetvenes férfiak hullanak, mint a legyek és a hatvanas nők sincsenek túl jó állapotban” – mesélte a műsorvezető a Levente Klubja című YouTube-műsorban, majd így folytatta. 

„Végignézni azt, hogy az élet utolsó szakasza milyen kiszolgáltatott, az engem riadalommal tölt el. Persze az ember felkészül arra, hogy egyszer meg fog halni és ezeket a gondolatokat azért gyűri magában, ám a váratlan eseményekre nem tud felkészülni” – magyarázta a műsorvezető, aki nemrég ismét nagymama lett.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top