nlc.hu
Sztárok

Nagymama lett Jakupcsek Gabriella

Ismét nagymama lett Jakupcsek Gabriella

A műsorvezető közösségi oldalán jelentette be a hírt.
Jakupcsek Gabriella

Ismét nagymama lett Jakupcsek Gabriella: a műsorvezető Facebook-oldalán jelentette be a hírt és egy aranyos képet is posztolt a picivel, amit megnézhetsz itt. A tévés bejegyzéséből kiderül, hogy kisebbik fiának született meg legkisebb gyermeke, egy kisfiú. 

Az 60 éves tévés már többszörös nagyi: a legnagyobb unokája, Linda már öt éves múlt. Két felnőtt fia van, Marcell és Bálint, és egy lánya, a tizennégy éves Emma, akivel nemrég még közösen is szerepeltek a Story magazin címlapján.

„Mielőtt a lányommal közös képet posztolnék a közösségi oldalamra, vagy elvállalnék egy közös fotózást, megkérdezem, részéről rendben van-e. Nem titkolom, de nem is mutogatom. Érzékeny korban van, ezt tiszteletben tartom, és megértem, ha nincs hozzá kedve, de örülök, ha mégis. Az unokáimmal más a helyzet, velük kapcsolatban a fiaim döntenek” – árulta el ennek kapcsán, hozzátéve, hogy nagyon örül, hogy unokázhat.

„El nem tudom mondani, mennyire élvezem, hogy mindig újrakezdődik a babás, kisgyerekes időszak” – vallotta be Jakupcsek Gabriella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top