nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a Petőfi zenei díjról

Tóth Gabi: „Voltam és vagyok húsz éve, nem csak állami tévés díjaim vannak”

Megköszönte a Petőfi zenei díjat, majd megmutatta az összes korábbi díját.

Tóth Gabit az elmúlt években rengeteg támadás érte vallási és politikai nézetei miatt. A karrierjében viszont töretlenül halad előre, aminek meg is lett a gyümölcse. Szombaton kiosztották a Petőfi zenei díjakat, mely során az Év női előadója Gabi lett. 

Tóth Gabi

Fotó: TV2

A minap egy TikTok-videóban mondott köszönetet a sok gratulációért. 

„Tegnap átvettem a Petőfi Zenei Díjátadón az év női hangja kategóriában az elismerést, én győzhettem, ez nagyon jólesett nekem, nagyon köszönöm. Hiszen a közönség szeretetét élvezhetem, a koncerteken találkozunk. Ott megvan egyből a reakció és a visszaigazolás, a szakmai elismerés viszont mindig egy plusz, hogy jó úton vagyunk és menjünk előre, jók ezek a zenei vonalak. Úgyhogy nagyon hálás vagyok, köszönöm – magyarázta az énekesnő, majd kitért arra is, hogy sokan úgy fogalmaztak, „megnyerte az állami tévé díját”, éppen ezért sorra mutatta meg, az elmúlt 20 évben milyen elismeréseket zsebelt be. – Voltam és vagyok húsz éve, nem csak állami tévés díjaim vannak. 2004 óta rengeteg szakmai elismerést és közönségdíjat vehettem át.

@tothgabiofficial Nem “kenyerem” a dicsekvés.. most sem ez volt a célom, csupán visszatekintés gyanánt…. Nélkületek ezek a díjak nem lennének❤️ Köszönöm mindenkinek❤️ #fyp✨❣️ ♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top