nlc.hu
Sztárok

Galambos Dorina új párkapcsolata

Először beszélt új párjáról Galambos Dorina: „Végre megtaláltam a szerelmemet”

Volt férjével, Pély Barnával máig jóban vannak.

Ritka betekintést engedett magánéletébe Galambos Dorina a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. A 39 éves énekesnő – aki a 2003-as Megasztárban vált ismertté – az interjúban elárulta, hogy válásuk ellenére baráti viszonyt ápol az exférjével, Pély Barnával, de azt is bevallotta, hogy 4 év szingli lét után újra rátalált a szerelem. Új párja videótechnikusként és színpadmesterként dolgozik, félig már együtt is laknak – írja a 24.hu.

Galambos Dorina,

Újra szerelmes Galambos Dorina – Forrás: Három igazság / Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

„Sokáig jól éreztem magam egyedül is, majdnem 4 évig. Vagyis azt gondoltam, hogy nagyon jól érzem magam, de most már rájöttem, hogy még jobban is lehet érezni magam, mert végre megtaláltam a szerelmemet” – jelentette ki Galambos Dorina.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy továbbra is jó viszonyban van az exférjével, Pély Barnával, akivel 2018-ban, 15 év házasság után váltak el. „Még a válás sem változtatott azon, hogy jóban vagyunk a mai napig is. Bármikor felhívhatjuk egymást, hogy ha valakinek valami szakmai kérdése van, mondjuk, és ezért gyakran beszélünk is. És akkor közben mindig megbeszéljük, hogy kivel mi történt” – mesélte.

Galambos Dorina azt is elmondta még az interjúban, hogy nem tervez gyermeket vállalni, az okokat pedig egészen édesanyja elvesztéséig vezette vissza, valamint azt is elárulta, hogy endometriózis miatt megműtötték februárban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top