nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo költözik

Ebbe a mesés házba költözik Kis Grófo és családja

Szolnokról Biatorbágyra.

Kis Grófo hét éve gondolkodik azon, hogy közelebb kellene költöznie Budapesthez, hiszen a sok fellépés miatt alig látja a családját. Három évvel ezelőtt meg is vette a telket, már a falakat is felhúzták, az élet azonban közbeszólt. 

„Sajnos mikor édesapámat elveszítettem, akkor azért volt nehéz elköltözni, de most már elhatároztuk a családdal így, hogy harmincéves lettem. Most már azt mondom, hogy határozottabb tudok lenni az életben, és már eldöntöttük a feleségemmel és a gyermekeimmel, hogy ide elköltözünk Budapest mellé” – nyilatkozta a mulatós sztár a Mokkában. Az énekes megpróbált segíteni az építkezésben, például a házban festeni, de ez annyira rosszul sikerült, hogy végül a törmelék söprögetésével, fuvarozással járult hozzá a munkához. Az ingatlant több extrával is felszerelték, többek között egy jakuzzival.

„Ez a fantasztikus jacuzzi arra lesz jó, hogy majd mikor a sok fáradalmamat szeretném kipihenni a sok mulatási után, akkor majd itt szeretnék a kis családdal pezsgőfürdőzni, és meginni egy kis pezsgőt mellé” – mesélte az Armani strandpapucsban megkeresztelkedő előadó, majd hozzátette, hogy már a nyáron szeretnének beköltözni.

Kis Grófo

Kis Grófo (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top