nlc.hu
Sztárok

Koltai Róbert agyműtétje

Koltai Róbert az agyműtétjéről: „Előtte már beszélni és járni is alig tudtam”

Az operáció után megszűnt minden problémája.

Nagyon nehéz időszak van Koltai Róbert mögött: tavaly év végén komoly agyműtéten esett át, de már teljesen felépült. A 79 éves színművész most őszintén vallott a betegségéről és a gyógyulásáról.

Koltai Róbert,

Jó ideig gyógyszereket szedett Koltai Róbert, de azoktól nem javult a mozgáskészsége – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint mozgáskoordinációs gondokkal küzdött, a végén már beszélni és járni is alig tudott. „Most már nagyon jól vagyok, a műtét volt a megoldás. (…) Kiderült, van az agyamban egy víznyomásprobléma, de ez a shunt végül teljesen megoldotta. A műtét óta megszűnt minden problémám, pedig előtte már beszélni és járni is alig tudtam. De azóta megint napi 3-4 kilométereket gyalogolok” – mesélte a Borsnak a színész-rendező, aki már olyannyira felépült, hogy egy krimivígjátékot forgat.

Koltai Róbert arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a gyógyulásában hatalmas szerepe van a párjának, Ildikónak. Ő tartotta számon, mikor kell orvoshoz menni, valamint minden lépésére vigyázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top