nlc.hu
Sztárok

Dudás Miki fogyása

Dudás Miki 24 kilót ledobott, elárulta fogyása titkát a Farm VIP sztárja

Drasztikusan megváltozott az exsportoló.

Dudás Miki jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi időben (friss fotóját ITT láthatod!). A 32 éves világbajnok kajakozó elárulta a Blikknek, miért látta szükségét a fogyásnak, illetve hogyan tudta ledobni a pluszkilókat.

Huszonnégy kilót fogytam, ami annak is köszönhető, hogy rendszeressé vált a futás és a biciklizés az életemben. Emellett két kisgyerek mellett nem tehetem meg, hogy ne legyek fitt” – mesélte Dudás Miki, akinek 2 évvel ezelőtt született meg a kisfia

Dudás Miki még a gigafogyás előtt:

Dudás Miki,

Dudás Miki 2022 márciusában – Forrás: RTL / Fókusz – videó

 

Dudás Miki,

Dudás Miki a 2022-es Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

 

Dudás Miki,

Dudás Miki még a pluszkilókkal a Farm VIP 3. évadában – Fotó: Sajtószoba

A Farm VIP 3. sztárja 3 évvel ezelőtt elhatározta, hogy 20 év aktív sport után visszavonul. Ezzel együtt pedig elmúlt az a kényszer, hogy tudatosan odafigyeljen a táplálkozására. “Teljes életmódváltás volt, de a rosszabbik irányba: a tudatos, mozgós, jó kajázós életből lett egy olyan, hogy nem mozogtam és elkezdtem nagyon mindenfélét enni, és ennek az lett az eredménye, hogy felugrott rám 20 kiló plusz egy év alatt” – vallotta be akkor Dudás Miki, aki mára már visszanyerte a régi formáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top