nlc.hu
Sztárok

Mellrákos Sarah Ferguson yorki hercegné

Mellrákot diagnosztizáltak Sarah Ferguson yorki hercegnénél

A yorki hercegnét megműtötték, otthon lábadozik

Sarah Ferguson, azaz Sára yorki hercegné elárulta, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála: András herceg ex-feleségét sikeresen megoperálták, és már otthon lábadozik Windsorban a családjával, miután a rutinszerű mammográfiás vizsgálat során kimutatták a daganatot a szervezetében – írja a Blikk.
 
A 63 éves yorki hercegné, akivel az nlc is készített nemrég interjút, műtéti beavatkozáson esett át, miután mellrákot diagnosztizáltak nála. A királyi család legbotrányosabb tagjának, a zaklatási ügybe keveredett András hercegnek a volt feleségét ráadásul már haza is engedték a marylebone-i kórházból, mivel a barátai elmondása szerint még időben vették észre nála a mellrákot, és műtötték meg.

A hercegnő a legjobb orvosi ellátásban részesül, és orvosai azt mondták neki, hogy a prognózisa is megfelelő. Most a családja körében lábadozik. Rendkívül hálás a mammográfiás vizsgálatot elvégző személyzetnek, akik azonosították betegségét. Úgy véli, hogy a tapasztalatai rávilágítanak arra, milyen fontos a rendszeres szűrésre járás – közölték az állapotával kapcsolatban.

Sarah a Tea Talks with the Duchess and Sarah című podcastműsor egyik következő epizódjában fog beszélni diagnózisáról és kezeléséről hétfőn.

sarah ferguson yorki hercegné

Fotó: Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top