nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda átverése

Schumacher Vanda megrágta egy kamu sejk gyűrűjét, hogy rájöjjön, igazi-e

A műsorvezető elképesztően hiszékeny.

Schumacher Vanda is szerepelt a visszatérő Activity első adásában, amiben kiderült, hogy egyszer nagyon csúnyán átvágták. A műsorvezető ma már nevetve emlékszik a történtekre. 

„Ez Budapesten volt, jött oda a sejk, és mondta, hogy óriási bajban van. Kérte, hogy adjak már neki gyorsan 200 eurót, és odaadja a családi pecsétgyűrűt letétbe, mert majd visszautal nekem 10 ezer eurót. Hát, mondtam, ez életem befektetése lesz!” – kezdte Schumacher, aki a férfinek azonnal elhitte, hogy tényleg sejk, emellett a gyűrű eredetiségét úgy ellenőrizte, hogy megrágta, mennyire kemény.

„Leteszteltem, úgy ítéltem, hogy elég kemény, jó lesz. És akkor utána nem jelentkezett, úgyhogy elvittem a gyűrűt egy ékszerészhez. Kiderült, hogy kábé húsz forintot nem érő bizsu. Utána már fura is volt, hogy filléres autóval voltak…” – summázta az átverős sztorit Schumacher Vanda, aki nemsokára a Celebrandi című műsorban keresi a szerelmet. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top