nlc.hu
Sztárok

Esztergályos Cecília nem hagyja, hogy visszaéljenek nevével

Esztergályos Cecília élő adásban intett be a csalóknak, akik tönkreteszik karrierjét

Sajnos az utóbbi időben hazugságok jelentek meg róla a sajtóban, most azoknak is üzent.

A közelmúltban visszaéltek Esztergályos Cecília nevével. A csalók a blikk.hu kinézetét másoló platformon hirdettek orvosi beavatkozást a 80 éves színésznő nevével és fotóival. A művésznő dühöngött, amikor ez kiderült, és közösségi oldalain próbálta felhívni rajongói figyelmét, ne dőljenek be a csalóknak. 

Ma a Reggeliben ismét intézett egy üzenetet azoknak, akik ellopták a képeit. 

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília (fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Vannak rohadt csalók, akik azzal foglalkoznak, hogy tönkretegyék azt az embert, aki felépített egy karriert 60-70 év alatt. Momentán engem. Felhasználták a fényképeimet, hamis interjút közöltek a Blikk égisze alatt, holott az egész hamis. Nem kérdezett tőlem senki semmit, nem válaszoltam, és disznók! – magyarázta a színésznő, majd jól be is mutatott a csalóknak, nyomatékosítva, hogy márpedig ő semmit nem hirdet. – Tessék szíves ezeket a csalókat megbüntetni, úgy, hogy többet ne legyen kedvük ezzel foglalkozni! Ámen. Nem vicc! Mindenkit kérek, ellene forduljanak ezeknek az embereknek, akik felhasználnak bennünket, akik sokat tettünk le az asztalra.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top