nlc.hu
Sztárok

Harry herceg Jack Mann esküvőjén

Ezért nem ment el a legjobb barátja esküvőjére Harry herceg

Pedig volt idő, hogy közelebb állt hozzá Jack, mint a saját tesója, Vilmos herceg. Aztán valami megváltozott...

Régre nyúlik vissza Harry herceg és Jack Mann barátsága. Még Sandhurstben ismerkedtek meg, hiszen mindketten ott tanultak. Mann ott volt Harry 2018-as esküvőjén is, és bár nem ő volt a tanúja, hanem Vilmos herceg, már akkor felreppentek olyan hírek, hogy Harry inkább a barátját, mintsem a testvérét kérte volna fel erre a szerepre.

Harry herceg és Jack Mann

Harry és barátai (köztük Jack Mann) a herceg 2018-as esküvőjén (Fotó: Profimedia)

Éppen ezért annyira meglepő, hogy Harry nem vett részt barátja esküvőjén, amit július első hétvégéjén tartottak. A 40 éves Mann Isabella Clarkot vette feleségül. Az esküvőt pedig a suffolki Stuttonban található Szent Péter-templomban tartották. A vendégek között ott volt Harry másik barátja is, Thomas van Straubenzee, aki nem mellesleg Sarolta hercegnő keresztapja is . 

A lojalitás volt a gond?

A Daily Mail szerint a hercegnek számos barátjával megromlott a kapcsolata. Erről maga Harry is írt a Tartalék című könyvében. Úgy fogalmazott, hogy az Oprah-interjú után sok régi cimborájával szakadt meg a kapcsolata, mert nem tetszett nekik, hogy egy tévéműsorban támadta meg a királyi családot. 

Harry herceg és Jack Mann

Harry herceg és Jack Mann 2015-ben (Fotó: David M. Benett/Getty Images for Audi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top