nlc.hu
Sztárok

Így néz ki most a Forrest Gumpot alakító gyerekszínész

Felismerhetetlen lett a Forrest Gump sztárja

Majdnem 30 év telt el a Forrest Gump bemutatója óta. Így néz most ki a főhős gyerekkori énjét alakító színész.

Michael Humphreys csupán 8 éves volt, amikor megkapta élete szerepét: ő formálhatta meg Tom Hanks gyerekkori énjét a Forrest Gumpban. Egy híján 30 év telt el azóta, hogy a kis Forrest összetörte a lábait tartó szerkezetet és elrohant az őt csúfoló gyerekek elől, Michael pedig ennél távolabb már nem is lehetne a színészettől. „Nem vagyok benne biztos, hogy valaha is gyereksztár akartam lenni. Sokaknak nem alakulnak jól a dolgai. Nem hiszem, hogy Hollywood egészséges lenne egy gyerek számára, elveszíted a gyerekkorod. Én ezerszer jobban jártam így” – mesélte a The Sunnak a férfi.

Michael Humphreys

Fotó: Profimedia

Mert mi történt Michaellel, miután végzett a Forrest Gump forgatásán? Maradt az iskolában, a színészet helyett pedig a katonaságot választotta. 2005 és 2012 között szolgált az amerikai hadseregben – így végül is mondhatjuk, hogy Forrest karaktere valamennyire mégis hatott az életére. A hatás egyébként kölcsönös: ha nincs Michael erős déli kiejtése, akkor a felnőtt Forrest is teljesen máshogy beszélne. Tom Hankst ugyanis az akkor még kisfiú akcentusa inspirálta az egyik legikonikusabb szerepében.

A 8 éves fiúnak semmilyen színészi tapasztalata nem volt, mielőtt elment a castingra, ahol Tom Hanks fiatal változatát keresték. És a forgatás után sem voltak különösebb ambíciói Hollywood meghódítására. Pedig nem kevés ajánlat érkezett a film sikere után. „Kaptam ajánlatokat, de egyik sem érdekelt igazán. A Brady család volt például az egyik, amit visszautasítottam. Nem akartam Los Angelesbe költözni a családommal, szerettem az otthonomat és az iskolát. Vonzóbb volt számomra, hogy játsszak a barátaimmal, mint hogy hollywoodi színész legyek” – magyarázta Humphreys.

Michael Humphreys

Michael Humphreys most (Fotó: Instagram/@michaelconnerhumphreys)

És bár Michael ragaszkodik ahhoz, hogy örül, amiért nem lett belőle gyereksztár, azért újra kokettálni kezdett a színészettel. Most kezdi bepótolni azt, ami gyerekkorában elmaradt: drámaórákra jár, hogy tanult színész legyen belőle. A férfi tudja, hogy nem lesz egyszerű újra betörni az iparba – és nem csak azért, mert három évtizedes kihagyás után próbálkozik. Hanem mert egészen megváltozott, mióta a közönség legutoljára látta. Éppen ezért nem is számít főszerepekre, viszont örömmel játszik újra kamerák előtt. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top