nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó abortusza

Fájó titok derült ki Pécsi Ildikóról, nagyon megviselte ez egykor a színésznőt

Fia is csak a művésznő könyvéből szerzett erről tudomást.

Pécsi Ildikót évtizedeken átívelő, regénybe illő szerelem fűzte férjéhez, Szűcs Lajoshoz. A színésznő és az olimpiai bajnok labdarúgó 51 éven át éltek boldog házasságban. Pécsi Ildikó önéletrajzi könyvéből azonban kiderült, hogy a színésznőnek már volt egy férje, mielőtt megismerkedett Szűcs Lajossal. Ezt Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba is csak a könyvből tudta meg. Sőt azt is, hogy Pécsi Ildikó fiatal színésznő korában teherbe esett, de nem vállalta a babát, ezért az abortusz mellett döntött – írja Bors.

Pécsi Ildikó

Pécsi Ildikó ravatala Gödöllőn, a Művészetek Háza színháztermében, ahol tisztelői végső búcsút vehettek a művésznőtől 2020. december 19-én — Fotó: MTI/Kovács Attila

Pécsi Ildikót nagyon megviselték a történtek, élete egyik legnehezebb időszakán ment keresztül akkoriban.

A színésznő legfőbb bizalmasa és fogadott fia, L. Péterfi Csaba – aki az életrajzi könyvet írta a színésznőről – így nyilatkozott a műben felfedett súlyos titkokról: „Előttem nem titkolta soha, hogy volt egy terhességmegszakítása. (…) Az érintett férfi kiléte egyébként nem ismert, és vélhetően örökre homály fogja fedni, kitől is esett teherbe Ildikó”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top