nlc.hu
Sztárok

Leandro De Niro Rodriguez, Robert De Niro 19 évesen elhunyt unokája

„Szeretett unokám” – Ő volt Robert De Niro 19 évesen elhunyt unokája, Leandro De Niro Rodriguez

Az egész családot megrázta a tragédia.

Vasárnap este osztotta meg a tragikus hírt Drena De NiroRobert De Niro lánya –, hogy fia, a színész unokája, Leandro De Niro Rodriguez 19 éves korában elhunyt. A tragédia előtt mindenki döbbenten áll, de támogatásukat fejezték ki a De Niro család felé. 

Leo, Drena, Robert De Niro

Fotó: Drena De Niro Instagram

Mélyen elszomorít szeretett unokám, Leo halála. Nagyon köszönjük mindenki részvétnyilvánítását, de arra kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a család gyászát

– mondta szűkszavúan a 79 éves színész Page Sixnek. Leandro halálának okát nem hozták nyilvánosságra, bár a TMZ információi szerint túladagolásban hunyhatott el. A 19 éves fiú holttestére egy barátja talált rá New York-i lakásában, miután több napja nem sikerült elérni. Állítólag egy székben ült, mellette pedig kábítószer hevert.

Drena De Niro a legendás színész hét gyermeke közül a legidősebb, akit 1976-ban fogadott örökbe, amikor feleségül vette az édesanyját, Diahnne Abbottot, majd Drena felvette a vezetéknevét. Robert és Abbott 1988-ban elváltak. Ennek ellenére a színész továbbra is sok időt töltött Drenával, akivel a mai napig szoros a kapcsolatuk. Drena még közös fotót is osztott meg Instagram-oldalán apjával és Leandróval egy családi összejövetelen.

A 19 évesen elhunyt Leandro egyetlen gyermeke volt a színésznőnek és férjének, Carlos Rodriguez szobrász és graffitiművésznek. Leandro 2004-ben született. Noha Drena és Carlos kevesett osztott meg a nyilvánossággal a magánéletükről, a férfi dolgozott együtt felesége nevelőapjával, De Niróval Az ügynökség című filmen. Leandrótól édesanyja és édesapja is megható sorokkal búcsúzott a közösségi oldalakon. 

Gyönyörű édes angyalom. Leírhatatlanul szerettelek attól a pillanattól kezdve, hogy a hasamban éreztelek. Te voltál az örömöm, a szívem, és minden, ami tiszta és valóságos volt az életemben. Bárcsak most is veled lehetnék. Bárcsak veled lennék. Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de igyekszem továbbmenni, és terjeszteni azt a szeretetet és fényt, amit azáltal éreztettél velem, hogy az édesanyád lehettem. Olyan mélyen szerettek és értékeltek. Azt kívánom, bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna. Nagyon sajnálom kicsim, annyira sajnálom. Nyugodj békében az örök paradicsomban, drága kisfiam” – írta Drena, Carlos pedig ekképpen fejezte ki fájdalmát az édesanya posztja alatt. „Drága Drenám… a szavak nem elegek ahhoz, hogy kifejezzük azt az örömet, amelyet nekünk adott, vagy azt a veszteséget, amelyet most családunkkal és barátainkkal együtt elszenvedünk. Ezen a teliholdkor szelleme megvilágítja azt, amit a sötétben nem lehetett látni. A LOVE (szeretet) szót nem lehet leírni LEO nélkül.” 

Leandro viszonylag zárkozottan élte az életét, távol a rivaldafénytől, még közösségi oldalai sem voltak, az a néhány fotó, ami fellelhető róla, azokat is a szülei tették közzé, akik viszont igencsak aktívak voltak az Instagramon. Édesapja 2022-ben osztott meg egy édes fotót, visszaemlékezve arra, amikor egy korábbi apa-fia programon voltak.

10 évvel ezelőtt elvittem a fiamat, Leót az egyik kedvenc múzeumomba, és rácsodálkoztunk az olasz futurista Giacomo Balla Erővonalak című szobraira. Nézzétek ezt az örömöt!

– írta akkor a bejegyzésében Carlos. 

Mivel nagyapja Oscar-díjas színész, anyja pedig elismert filmrendező volt, nem csoda, hogy Leandro is kacsingatott Hollywood felé. A 2018-as Csillag születik című film (Lady Gaga és Bradly Cooper főszereplésével) köthető a nevéhez, amelyben Leo Stone kis szerepét játszotta el édesanyjával, aki Paulette Stone-t alakította egy jelenetben Dave Chappelle-lel. Az IMDb-n található életrajza szerint a 2018-as Cabaret Maxime, valamint a 2005-ös The Collection című filmben is szerepelt.

Édesapja ezzel a kis videóval emlékezett meg Leoról. 

(Forrás: pagesix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top