nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Robert De Niro 19 éves unokája

Elhunyt Robert De Niro 19 éves unokája

Szörnyű tragédia, hiszen tényleg annyira fiatal volt.
Robert De Niro

Vasárnap este osztotta meg a tragikus hírt Drena De NiroRobert De Niro lánya –, hogy fia, a színész unokája 19 éves korában elhunyt. Az 51 éves színésznő érzelmes sorokkal búcsúzott Leandrótól:

„Gyönyörű édes angyalom. Leírhatatlanul szerettelek attól a pillanattól kezdve, hogy a hasamban éreztelek. Te voltál az örömöm, a szívem, és minden, ami tiszta és valóságos volt az életemben. Bárcsak most is veled lehetnék. Bárcsak veled lennék. Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de igyekszem továbbmenni, és terjeszteni azt a szeretetet és fényt, amit azáltal éreztettél velem, hogy az édesanyád lehettem. Olyan mélyen szerettek és értékeltek. Azt kívánom, bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna. Nagyon sajnálom kicsim, annyira sajnálom. Nyugodj békében az örök paradicsomban, drága kisfiam.”

Bejegyzésében megjelölte Leandro apját, Carlos Mare művészt is, ugyanakkor arról, hogy mi okozta a fiatal férfi halálát, semmilyen információt nem osztott meg.

A tragédia előtt mindenki döbbenten áll, de támogatásukat fejezték ki a De Niro család felé. A színész egyébként nem kommentálta egyelőre a történteket.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top