nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera kiállt Tóth Gabi mellett

Tóth Vera kiállt testvére mellett: „Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné”

Vera hozzátette, egyesek úgy viselkednek, mintha Gabi embert ölt volna.

Tóth Gabi újra a támadások kereszttűzébe került, miután kiosztották a Petőfi zenei díjakat, mely során az Év női előadója lett. Ennek sokan nem örültek, nemcsak a kommentelők, de zenésztársai is megkérdőjelezték a döntést. Az interneten azóta is hadjárat folyik az énekesnő ellen. 

Tóth Gabi és Tóth Vera

Fotó: Schumy Csaba

Tóth Vera nem tudja tovább nézni, ahogy testvérét bántják, ezért a védelmére kelt

Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna. Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt – mondta a Ripostnak az énekesnő, majd azt is elárulta, volt idő, amikor ezek a támadások nagyon megviselték testvérét. – Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson. Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni.

Vera hozzátette, tisztában van vele, hogy Gabi különc, de attól még egy szeretettel teli ember. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top