nlc.hu
Sztárok

Karsai Zita Németországba költözik

Karsai Zita a családjával együtt külföldre költözik

Korábban is tervben volt a költözés, de most úgy alakult, hogy Németországban telepszik le a táncos a családjával.

Karsai Zita tavaly a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsor vendége volt, itt mesélte el, hogyan találkozott kislánya, Lili édesapjával, és azt is, hogy bár egyelőre ingázik Magyarország és Németország között, várhatóan a család hamarosan költözni fog. Akkor még csak tervek voltak, most viszont már hivatalos, tényleg Németországban folytatják a közös életüket, már a jegyeket is megvették, mesélte el az RTL Reggeli adásában.

Karsai Zita

Fotó: RTL Sajtóklub/Bársony Bence

A táncos hathetente járt ki korábban workshopot tartani a tanítványaihoz, 2-3 napokra, ennél hosszabb időre nem akarta magára hagyni a kislányát. Augusztustól azonban visszatérhet ahhoz az életet, amit a szülés alatt is fenntartott odakint, bár ezúttal már a családjával.

A táncművész férje kertépítéssel foglalkozik és kint is ezzel keresi majd a kenyerét, ugyanis Zita szerint szakemberhiány van az országban, így a férfi már most sok megkeresést kapott. Kislánya kétéves, így napközibe fog járni, 2,5 éves korától pedig megkezdheti az óvodát is, bár németül egyelőre nem beszél.

„Tanuljon meg németektől, németül. És szerintem ez most pont egy jó idő, mert most tanul magyarul is. Tehát biztos, hogy lesz majd magyarul akcentusa, mert a németet fogja mostantól kezdve többet hallani.

Ami Zitát illeti, most éppen egy holland színekben induló magyar-olasz jégtáncos párost készít fel az Európa-bajnokságra, ősztől pedig szeretne visszatérni dolgozni teljes állásban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top