nlc.hu
Sztárok

Karsai Zitáék hamarosan Németországba költöznek

Karsai Zita először beszélt arról, hogyan ismerkedett meg a kislánya apjával

A táncművész és családja hamarosan Németországban folytatják az életüket.

Karsai Zita volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című sorozat legújabb epizódjának a vendége. A 43 éves táncművész ma boldog anyuka, kislányának édesapját 2020-ban ismerte meg. Most először mesélt arról, hogyan jött össze a párjával – írja a Blikk.

Karsai Zita

Karsai Zita kislánya, Lili tavaly májusban született meg – Forrás: Hová tűnt? / Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

Gézával nagyon hirtelen ismerkedtünk meg egy magyar buliban, Németországban, mert az egyik barátja kint él. Én akkor már úgy voltam vele, hogy nem akarok úgy gyereket, hogy magamnak. (…) Egyedül nem mertem volna bevállalni 40 évesen egy gyereket. (…) És akkor jött Géza. (…) Már éreztem, hogy ez valami más” – vallotta be a táncművész, akinek a párja kerteket épít.

Karsai Zita az interjúban arról is beszélt, hogy jelenleg ugyan Magyarországon élnek, de hamarosan Németországban folytatják az életüket, ott tervezi a jövőt a családjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top