nlc.hu
Sztárok

Nagy fordult a világ Karsai Zitával, Nagy Alexával és Bogdán Blankával

3 idei nagy sztárköltözés

Ki külföldön, ki újra Magyarországra, ki pedig a főváros helyett vidéken rendezkedett be 2021-ben.

Három magyar híresség is úgy döntött idén, hogy drasztikusan változtat eddigi életén és máshol alakítja ki jelenlegi otthonát. Szandi lánya San Franciscóba, Nagy Alexandra Budapestről vidékre költözött, Karsai Zita pedig Németországból visszaköltözött Magyarországra.

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra a fővárosi életet vidékire cserélte – Fotó: Sajtóklub

Nagy Alexandra a Survivor után vidéken kezdett új életet. A Barátok közt színésznője egy aprócska falura cserélte le a nyüzsgő fővárost: egy Nógrád megyei faluba költözött, ahol ő lett a 160. lakó. Ebben a kis faluban találta meg azt a békét és nyugalmat, amit a Survivor során megszokott, valamint álmai kertesházát is. Nem mondja, hogy sosem tér már vissza Budapestre, de egyelőre jól érzi magát vidéken.

Karsai Zitának idén áprilisban született meg a kislánya, Lili. A 42 éves táncos a kicsi születésekor hazaköltözött Németországból – ahol 8 évig élt -, és párjával Sukorón telepedett le, ami több szempontból is jó döntésnek bizonyult számukra. Kedvese ugyanis kertépítőként dolgozik, és rengeteg munkája van a környéken. A hazaköltözéssel azonban Karsai Zita élete teljesen megváltozott. Elmondása szerint az első hónapokban nem az anyaság volt számára a nehéz, hanem az, hogy élt egy országban és ez hirtelen megszűnt. “Ott volt a networköm, ott volt a daily business, ott voltak az emberek, akikkel én tartottam a kapcsolatot. Minden tök jó, de nyilván vissza kellett rázódnom az itthoni életbe. (…) Hiányzik a nyüzsi” – vallotta be a táncművész.

Szandi 21 éves lánya, Bogdán Blanka augusztus végén egy évre Amerikába költözött szerencsét próbálni. A fiatal lány ugyanis elhatározta, hogy Amerikában fog bébiszitterkedni egy családnál, ezért egy évre felfüggesztette a tanulmányait. “Végre megvalósult Blanka álma! Tudtam, hogy a lányunk előtt nincs akadály. Kitartásának meg lett az eredménye és kijutott San Franciscóba, ahol egy évig a Golden Gate-híd mellett egy nagyon kedves családnál fog vigyázni két tündéri kislányra” – mesélte akkor az énekesnő a közösségi oldalán. Blanka – aki a YouTube-csatornáján rendszeresen beszámol a kinti életéről – amúgy nagyon jól érzi kint magát. Elmondása szerint még azt is fontolóra venné, hogy végleg kiköltözzön.

Még több sztárotthon az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top