nlc.hu
Sztárok

Karsai Zita új életet kezdett

Karsai Zitának nem a kislánya nevelése okozott kihívást az elmúlt időszakban

Fél évvel a lánya születése után Karsai Zita arról mesélt, hogyan élte meg az új feladatokkal járó kihívásokat.

Karsai Zita kislánya már féléves, Lili az anyukája szerint jó kedélyű és mosolygós baba. 

„Voltak kemény időszakok, fent-lent, fent-lent, de most, hogy eltelt fél év, azt kell mondjam, tök jó. Nagyon jó baba Lili” – kezdte a táncművész az Reggeliben

Karsai Zita kislánya, Lili már fél éves

Karsai Zita kislánya, Lili már féléves

Zita idén márciusban ünnepelte a 42. születésnapját és ahogy mondja, négy évvel ezelőttig nem is akart gyereket, ameddig nem találta meg a megfelelő férfit

„Rátaláltam Gézára és utána nagyon gyorsan történt minden. Tényleg igaz, hogy ezt úgy érzed, és én elég intuitív ember vagyok. A korom miatt aggódtam, hogy sikerül-e teherbe esnem.”

Gézának sok megbízása van Sukoró környékén, ahol élnek, és a költözéssel Zita élete is teljesen megváltozott.

„Nekem ez már a harmadik ilyen. Három országban éltem eddig életvitelszerűen, hosszútávon. Dubaj két év, Mallorca három, Németország nyolc, szóval kozmopolita lettem. Ez viszont nehéz. A hat hónapban nem az anyaság meg a gyerek volt nekem nehéz, hanem az, hogy éltem egy országban és ez hirtelen megszűnt. Ott volt a networköm, ott volt a daily business, ott voltak az emberek, akikkel én tartottam a kapcsolatot. Minden tök jó, de nyilván vissza kellett rázódnom az itthoni életbe. (…) Hiányzik a nyüzsi, én azért egy elég szociális ember vagyok, én szeretem az embereket még mindig.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top