Liptai Claudia: „Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem”

T. D. | 2023. Július 05.
Házasságában sincs ez másként.

Liptai Claudia hamarosan betölti az 50. életévét, ám ez egy cseppet sem látszik rajta. Fiatal és energikus, és egyszerre több pozícióban állja meg a helyét: műsorvezető, színésznő, feleség és édesanya. A fáradtság helyett viszont általában pörög, és túlfűti a szenvedély. 

Fotó: Trenka Attila

A hot! magazin készített interjút a színésznővel, akit legutoljára a Magánélet című darabban láthattak a nézők, mely azt a témakört feszegeti, hogy az ember a szenvedélyes vagy a nyugodt életet választaná-e. Erre Claudiának is megvan a válasza.

„Egyértelműen a szenvedélyes kapcsolatot választom. Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem! Ez egy emberi alkat; nem is tudnám elképzelni az életemet, a házasságomat, vagy a munkámat anélkül, hogy szenvedéllyel élném meg minden egyes pillanatát – magyarázta Claudia, akinek szinte mindenki ismeri már a csipkelődő, pikáns humorát, ami ebben a darabban is feltűnik. – Hiszek abban, hogy az élet komoly történéseit és dolgait néha muszáj kicsit komolytalanul, illetve humorral kezelni. Ha bármi nagy baj van (ami sajnos akármikor jöhet), abban kell bízni, hogy a következő pillanatban érkezik valami új, ami sokkal jobb, és ami nem sírós.”

Exit mobile version