nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula végzi a kezdőrúgást a BL-selejtezőn

Fontos szerepet kapott Bodrogi Gyula a BL-selejtezőn: ő végzi a Fradi kezdőrúgását

Bodrogi Gyula már 77 éve a Fradi, illetve a magyar válogatott csapat szurkolója, most pedig lehetőséget kapott arra, hogy egy megállapodás keretein belül ő végezhesse el a Fradi kezdőrúgását a BL-selejtezőn.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Nemzeti Színház, aminek első lépéseként Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, illetve a Nemzeti Színház művésze végzi majd el a kezdőrúgást július 19-én. A KÍ Klaksvík elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőre a Groupama Arénában kerül majd sor – írja az MTI.

Bodrogi Gyula a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Színház közös sajtótájékoztatóján

Bodrogi Gyula a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Színház közös sajtótájékoztatóján (Fotó: FTC/Facebook)

A hírt Kubatov Gábor, az FTC elnöke jelentette be a klub és színház közös sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta, hogy az ország jövője szempontjából kiemelten fontosnak tartják az értékek megőrzését, aminek mind színházak világában, mind pedig a sportban is hangsúlyosabbnak kéne lennie. 

Bodrogi Gyula számára hatalmas pillanat lehet, hogy ő végezheti a BL-selejtező kezdőrúgását, mivel bevallotta, hogy már 12 éves kora óta, vagyis 77 éve a Fradi, illetve a magyar válogatott szurkolója. 

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház Nonprofit Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy a művészet és a sport is ünnepi alkalmakat teremt az emberek életében.A színház hősöket ábrázol, a focipályán pedig olyan hősök születnek, akikkel szintén lehet azonosulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top