nlc.hu
Sztárok

Újabb baleset a Nemzeti Színházban

Újabb baleset történt a Nemzeti Színházban, ezúttal Bodrogi Gyula sérült meg

Mint tudjuk, nem ez az első eset, ráadásul pár hónapon belül.

Tavaly novemberben nagy port kavart a Nemzeti Színházban történt baleset, melynek következtében két színész is megsérült. A Rómeó és Júlia című darab közben, amikor a női főszereplő alakító Szász Júlia és a Capuletet játszó Horváth Lajos Ottó 4 méter magasból lezuhantak. A két színész állapota azóta stabil, de a munkába még nem tudtak visszaállni. 

Bodrogi Gyula akkor így beszélt a balesetről: „Még nyomoznom kell, hogy melyik intézményben kezelik őket, de amint megtudom, sietek be hozzájuk. Persze azért előtte megpróbálok odatelefonálni, hogy megkérdezzem, mit vigyek, mire lenne szükségük. Szeretetből nem lesz hiány, az biztos, sem az én, sem a színház részéről. Egy emberként szurkolunk nekik. A Jóisten segítségével kérem, hogy minél hamarabb gyógyuljanak meg és térjenek vissza hozzánk a világot jelentő deszkákra. Ehhez azonban jókora szerencsére is szükségük van. Egy ilyen eset után természetesen a felépülés lelki része is nagyon fontos, de először meg kell várnunk, hogy fizikailag jobban legyenek, megerősödjenek.

Bodrogi Gyula

Fotó: Schumy Csaba

Alig pár hónappal később, most hétvégén a 89 éves színész a Karinthy Színházban lépett fel, bal kezét felkötve. A Blikk utánajárt, mi történt az április 15-én 90. életévét betöltő színésszel. Mint kiderült, nem olyan régen őt is baleset érte a Nemzeti Színházban, melynek következtében megrepedt a bal karjában az egyik csont.

Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt. Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök

 – mondta a színész, akit természetesen ez sem tántorítja el a munkától. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top