nlc.hu
Sztárok

Nacsa Olivér és Tripolszky Anna eljegyzése

Kudarcai után újra házasságra készül Nacsa Olivér

Vajon ez a házasság mennyire lesz hosszú életű?

A Blikk információi szerint Nacsa Olivér, aki egyébként nemigen kedveli a női humoristákat, nemrégiben eljegyezte a szerelmét, Tripolszky Annát, az M5 csatorna fiatal műsorvezetőjét.
 
A kapcsolatukat tavaly márciusban erősítette meg Nacsa, de már több mint másfél éve egy párt alkotnak. A magát a konzervatív oldal Bödőcsének aposztrofáló férfi a korábbi, sikertelen házasságai után is újból kimondja a boldogító igent.

A lap szerint bár az eljegyzésről csak a szűk családnak és a barátoknak számoltak be, tévés berkekben hamar kiszivárgott az örömhír. Olivér természetesen úgy érzi, ezúttal megtalálta élete párját.

A humoristát a magánéletében elkerüli a boldogság. Az első házasságát 2011-ben kötötte civil kedvesével, Zsuzsával, akivel családalapítást terveztek, ám a kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott. 10 hónappal a válása után újra rátalált a szerelem, majd egy évre rá már Pataki Szilviával volt együtt, akivel szintén esküvőt és gyereket tervezett, ám három és fél évvel később, 2017-ben váratlanul az a kapcsolat is véget ért – emlékeztet Nacsa szerelmi út(vesztőire) a lap.

Ám itt még nincs vége: Nacsa a 13 évvel fiatalabb  Somossy Barbarával is összekötötte életét, házasságuk azonban csupán másfél évig tartott, amelynek a felbontását egy közösen kiadott közleményben tudatták a nyilvánossággal 2019-ben.

Nacsa Olivér

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top