nlc.hu
Sztárok

Kandász Andi elhajlási engedélye

Elhajlási engedélyéről vallott Kandász Andi, kapcsolatuk kezdetén kapta a férjétől

Elárulta a műsorvezető, hányszor élt ezzel a lehetőséggel.

Kandász Andi hatalmas szerelemben él a férjével 26 éve. Az 52 éves tévés még a kapcsolatuk kezdetén elhajlási engedélyt kapott párjától. Most a Borsnak elárulta, hányszor élt azzal a lehetőséggel, hogy a férje elnézné neki azt, ha más férfival is összemelegedne.

Kandász Andi,

Kandász Andi és férje, Borszéki Ferenc – Fotó: Sajtószoba

Az elmúlt 26 évben még csak meg sem fordult a fejemben, hogy éljek ezzel. A kapcsolatunk kezdetén hoztunk egy döntést, hogy kitartunk egymás mellett” – jelentette ki a bulvárlapnak Kandász Andi. Mint mondja, az elmúlt 26 év alatt szinte sosem aludtak egymás nélkül, leszámítva azt a kétszer 6 hetet, amikor ő az Ázsia Expressz-ben volt, párja pedig a Mount Everesten.

Kandász Andi egyébként idén márciusban titokban újra férjhez ment. A 25.  évfordulójuk alkalmából megújították az esküjüket, és újra kimondták egymásnak a boldogító igent. Az újabb esküvőre Thaiföldön került sor, még pedig a tengerparton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top