nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi vállalkozása

Berki Mazsi valóra váltja Berki Krisztián utolsó kívánságát

Az özvegy és Krisztián barátja, Nagy Olivér sokat dolgoztak a cél érdekében.

Berki Krisztián a halála előtt úgy tervezte, hogy gyerekeknek szánt webshopot indít, ami hosszú hónapok munkájának köszönhetően ma meg is történik, hála Mazsinak és az elhunyt sportoló barátjának. Az internetes oldal először gyerekjátékokkal, ruhákkal, később pedig bővebb kínálattal várja az érdeklődőket pont úgy, ahogy Krisztián akarta. A részletekről Nagy Olivér beszélt a Blikknek. 

Berki Renáta Mazsi

Berki Mazsi (Fotó: TV2)

„Krisztián halála után mindannyiunkon a kétségbeesés lett úrrá, ám Mazsival mindketten éreztük, hogy muszáj továbbvinnünk Krisztián örökségét, utolsó vágyát. A munkafolyamat gyakorlatilag terápia is volt számunkra, mert a veszteség ellenére kénytelenek voltunk a munkára fókuszálni. Mazsival közösen hónapokon át dolgoztunk azon, hogy létrejöhessen a webshop. A kezdést tavaly novemberre terveztük, ám sajnálatos módon nem jöttek be a számításaink, mert rengetegen akadtak, akik Krisztián halála után azt hitték, átverhetnek minket. Engem amatőrnek néztek, jóllehet három céget koordinálok, Mazsit pedig gyenge asszonynak, akit meg lehet téveszteni. Nem hagytuk, hogy tönkretegyenek minket, ezért most végre megvalósíthattuk az egykori közös álmunkat” – fogalmazott Olivér. Berki Renátának, azaz Mazsinak és kislányának, Emmának nehéz volt az újrakezdés, azonban az édesanya szeretné, ha kislánya tisztában lenne azzal, hogy rá mindig számíthat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top