nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi új dalt írt

Visszavonulása után ismét új dallal jelentkezik Tóth Andi

Van, aminek nem tud nemet mondani.

Tóth Andi márciusban jelentette be, hogy felhagy az énekléssel, ami egyszerre rázta meg rajongóit és a szakmát is. Sokan úgy vélték, az énekesnő hirtelen meggondolatlanságból tett ilyen kijelentést, ám azóta is tartja magát hozzá, ráadásul az elmúlt időszakban úgy tűnik, jót is tesz neki a pihenő.

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

Andi kiegyensúlyozottabbnak látszik és van ideje érdemben reagálni a követői megkeresésekre, hírekre és a vélemény nyilvánításra. Ráadásul múlt héten bejelentette, hamarosan elindítja saját ruhamárkáját Backoff névvel. A hírt egyesek kétkedve fogadták, de Andi tisztázta, ezt saját örömre teszi, nem azért, hogy meggazdagodjon. 

„Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak, ugyanis ez kibaszott drága dolog. Mert nem az ölembe fog hullani az a rengeteg anyag ingyen, nem én fogom megvarrni, rányomtatni a mintákat vagy a feliratokat, és nem is én fogom kihordani házhoz kisbusszal. Azért kezdtem ebbe bele, mert tíz évvel ezelőtt, amikor a művészetibe jártam rajz szakon, akkor épp divattervezőnek indultam volna el, de felköltöztem ebbe a remek országba és elkezdtem a zenélést. Azért kezdtem ebbe most bele, mert most van rá időm, energiám, pénzem. Úgy gondolom, hogy van stílusom, szeretek összerakni szetteket, szeretek szórakozni ezzel. Aki engem követ, azt látom, az is szereti a stílusomat, megkérdezi, mit honnan vettem, kikéri a véleményemet. Nem kell minden mozdulatomban a rosszat meg a negatívat látni. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést” – mondta Instagram-történetében pár nappal ezelőtt Andi. 

Most újabb remek hírt közölt. Amellett, hogy ruháit hamarosan a nagyközönség is láthatja, elárulta, hogy a bemutatóhoz még egy dalt is írt. „Saját dal lesz a backoff.hu dala és igen, én írtam és én énekeltem fel. Nem is volt kérdés, hogy ne én… Az én termékeimet az én dalom kíséri” – közölte a történetében, melyben elmondta, a ruhákhoz egy videóklipet is készíteni fognak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top