Sztárok, akik megesküdtek, hogy nem plasztikáztattak, pedig de

nlc | 2023. Július 11.
Őszintén, mi értelme hazudni valamiről, ami amúgy is látszik? A kérdés szimplán költői, mert a képek helyettünk is beszélnek.

A plasztikai beavatkozások szinte mindennapossá váltak Hollywoodban. Rengeteg sztár áll bele, és vállalja fel, hogy kés alá feküdt, míg mások azt is beismerik, ha megbántak egy-egy műtétet. Azonban nem mindenki beszél ennyire nyíltan a kozmetikai kezeléseiről – ami teljesen rendben van! Senkinek sem kötelessége beszámolni, mit csinált a saját testével.

Az viszont már egy kicsit más téma, amikor valaki szándékosan félrevezet mindenkit (mondjuk ki: hazudik) arról, hogy plasztikáztatott-e vagy sem. Azonkívül, hogy közröhej tárgyává teszik magukat – hiszen a legtöbbször szemmel látható a beavatkozás –, fenntartják azt a káros képet a nőkben, hogy természetesen is úgy kéne kinéznünk, mint a tökéletesre formált hírességek. Most összeszedtük azokat a sztárokat, akik tagadták, hogy bármiféle beavatkozáson is túlestek volna, később pedig bevallották az igazat.

bella hadid nlc

Bella Hadid évekig tagadta, hogy kés alá feküdt, majd tavaly végül bevallotta, hogy 14 évesen orrműtétje volt. Azért állt bele, mert már megbánta a beavatkozást: „Azt kívánom, bárcsak megtartottam volna az őseim orrát.” Őszintén? Szerintünk ez most nem Bella, hanem abszolút a szülei felelőssége. (Fotók: Kevin Mazur/WireImage, Denise Truscello/Getty Images for Caesars Entertainment)

Ashlee Simpson nlc

Ashlee Simpson óriási ügyet csinált abból, hogy mindenki szeresse magát úgy, ahogy van. Aztán megjelent a nyilvánosság előtt egy teljesen másfajta orral – később az édesapja azt nyilatkozta, hogy a légzési nehézségei miatt volt szükség a műtétre. (Fotók: Christina Radish/Redferns, Steve Granitz/FilmMagic,)

Lady Gaga nlc

Lady Gaga büszkén mondogatta, hogy a többi popénekesnőhöz képest rajta semmilyen beavatkozást nem végeztek. Később azonban kiderült, hogy az Applause című száma környékén teljesen ráfüggött az arcfeltöltésre. Erről szerencsére azóta leszokott. (Fotók: Charles Eshelman/FilmMagic, Kayla Oaddams/WireImage )

Rose McGowan nlc

Rose McGowan autóbalesetre fogta a megváltozott arcát, majd a 2018-as memoárjában elmesélte, hogy egy félresikerült plasztikai műtét a valódi ok. A sajtósa találta ki az autóbalesetes sztorit. (Fotók: Jeffrey Mayer/WireImage, Kena Betancur/Getty Images)

Tyra Banks nlc

Tyra Banks éveken át elítélte a plasztikázott modelleket. De nemrég beismerte, hogy még anno a ’90-es években orrműtétje volt, amit ő is egészségügyi okokkal igazolt. (Fotók: Rose Hartman/WireImage, Noam Galai/Getty Images)

Kylie Jenner nlc

Mind hallottuk, hogy Kylie Jenner az ajkai túlkontúrozásával érte el azok telt kinézetét, ezt hajtogatta ugyanis a celeb. Aztán végül bevallotta, de csak az ajakfeltöltést – a többi (nyilvánvaló) beavatkozást még nem. (Fotó: David Livingston/Getty Images, Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld)

Sarah Jessica Parker nlc

Sarah Jessica Parker megesküdött, hogy nem ő a felelős azért, mert eltűnt az anyajegy az álláról még 2008-ban. Két évvel később azonban beismerte, hogy a plasztikai sebész sógora szedte le. De negyedórára rá már meg is bánta a döntését. (Fotók: James Devaney/WireImage, Gotham/GC Images)

Victoria Beckham nlc

Victoria Beckham egy komplett évtizeden át tagadta, hogy megcsináltatta a melleit, végül bevallotta, hogy feleslegesen hazudott. Sőt, azt is, hogy a műtétet is megbánta. (Fotók: Brigitte Engl/Redferns, Samir Hussein/WireImage)

Cindy Crawford nlc

Cindy Crawford a mai napig úgy néz ki, mint aki minimum 20 évet letagadhatna… De ez nem az otthon kotyvasztott arcradírjának köszönhető, mint ahogy azt évekig állította. Hanem annak, hogy már 29 éves kora óta jár botoxoltatni. (Fotók: Kurt Krieger/Corbis via Getty Images, Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International )

via

Exit mobile version