nlc.hu
Sztárok

Zdroba Patrikék hálószoba titkaik

Zdroba Patrikék esténként a Kámaszútrából válogatnak pozíciókat

Menyasszonya azt is elmondta, az énekes hányszor esik neki egy nap.

Az Activity keddi epizódja sem volt intim pletykáktól mentes. Míg hétfőn Dobó Ági éppen arról panaszkodott, férje nem ért hozzá a terhesség alatt, Zdroba Patrik menyasszonya, Bádoki Bettina heves szerelmi életükről mesélt. 

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina

Fotó: Birton Szabolcs

„Elő szoktunk venni egy ilyen könyvet, úgy hívják, hogy Kámaszútra, és akkor annak az összes minden pozíciója…” – magyarázta Bettina, mire Dobos Evelin megjegyezte: más a Bibliát veszi elő minden este. Ezt követően a lány arra is kitért, milyen igényei vannak vőlegényének. – Ennek sztorija van, mert a kapcsolat elején úgy indítottunk, hogy elmentünk vacsorázni és ő mondta, nem tudja, én milyen vagyok, de azt tudni kell róla, ha kapcsolatban van, akkor a napi négy a minimum.”

Rekop Gyuri ezen teljesen kiakadt, ugyanis szerinte ez frusztrációt kelthet azokban a férfitársaiban, akik nem tudják teljesíteni ezt a mennyiséget otthon.

Az énekes és Bettina egyébként lelkesen tervezik az esküvőt, melynek időpontját erre az évre tűzték ki, de még mindig nem biztos, belefér-e a teendőikbe a nagy nap megszervezése. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top