nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi tiszta vizet öntött a pohárba

Szabó Zsófi elárulta, valóban rátalált-e a szerelem

Mindenkit foglalkoztat a kérdés.

Szabó Zsófi legutolsó szerelme Shane Tusup volt. A kapcsolatuk kívülről tökéletesnek tűnt, ragyogtak a boldogságtól, hamar megtörtént az eljegyzés is, már az esküvőt tervezgették, amikor derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy szakítottak. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Activity)

A felek sosem nyilatkoztak arról, mi vetett véget a kapcsolatuknak, de az biztos, a Reggeli műsorvezetője nagyot csalódott. Azóta több alkalommal kijelentette, nem szeretne többet szerelembe esni és nincs szüksége párkapcsolatra. Mégis mindenkit az foglalkoztat folyamatosan, van-e valaki az életében. Az Activity legutóbbi epizódjában Puskás Peti és Schumacher Vanda egyenesen neki szegezték a kérdést, ugyanis láttak róla egy fotót, amin egy helyes férfival pózol. 

A fodrászom volt az – vágta rá Zsófi, majd folytatta. – Előtte voltak róla sztorik, gondoltam ezt nem kapják fel annyira, de úgy látszik bárki hozzám szól, mindenkivel összehoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top