nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi az udvarlóiról

Így teszteli az udvarlóit Szabó Zsófi

Nem akar akárkivel leállni.

Szabó Zsófi legutóbb Shane Tusuppal volt együtt: úgy tűnt, nagyon jól alakul a kapcsolatuk, megtörtént az eljegyzés, már az esküvőt tervezték, aztán egyik napról a másikra szakítottak. A műsorvezető azóta nem sokat beszélt a magánéletéről, így nem tudni, hogy van-e valakije. Az elmúlt hónapokban azonban többször is tett olyan kijelentéseket, miszerint lemondott már a szerelemről és nem szeretne párkapcsolatot sem. 

Szabó Zsófi

Fotó: Birton Szabolcs

Az utolsó nagy csalódása után nem csoda, ha a Reggeli műsorvezetője ma már óvatosabban kezeli azt is, ha valaki egyáltalán közeledni szeretne felé. Az Activity legutóbbi epizódjában elárulta, hogyan szűri meg az udvarlóit. 

„Egyszer voltunk együtt Párizsban a Ninivel, egy fürdőruhacéggel, aminek én vagyok a magyarországi nagykövete és a Nini is dolgozott ott. Kifaggattam a Ninit, hogy kik azok, akik randira hívják őt, hogy tudjam, nekem is írogatnak-e, de még nem egyeztettük a neveket” – mesélte nevetve Zsófi, amire Nini rávágta, ő nem is emlékszik ilyen beszélgetésre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top