nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi az elmúlt évek tanulságairól

Szabó Zsófi: „Nagyon nehezen teszem túl magamat a csalódásokon”

A műsorvezetőnek a 2024-es év az újrakezdés éve lesz.

Szabó Zsófi jó ideje nem enged bepillantást a magánéletébe. Az viszont nem titok, egyedülálló anyaként rengeteg csalódás érte. Fia édesapjával elváltak, majd Shane Tusuppal az eljegyzés után szakítottak. Azóta a műsorvezető nagyon bezárkózott, most azonban új ajtók nyíltak meg előtte, amikor is 15 év után visszatért a TV2-höz

Szabó Zsófi

Fotó: Trenka Attila

A hot! magazinnak adott interjújában elmondta, természetesen a legnagyobb szerep az életében az, hogy édesanya, ám ezt nem mindig tudja megélni, ugyanis a csalódásokat nehezen dolgozza fel. 

Ahogy az ember idősödik, érik pofonok. Engem is ért az elmúlt évben egy-két olyan csalódás, amire soha nem gondoltam volna. Akár magánélet, akár munka tekintetében olyan, amire nem számítottam. És aztán arcul csapott. És pont ezért ezek a dolgok erősítik meg még inkább bennem azt, hogy a család, az anyukám, a testvérem soha nem lesz ellenem. Lehet, hogy megbántjuk egymást, lehet, hogy vannak otthon veszekedések, lehet, hogy van olyan, amiben nem értünk egyet, de akkor is egység maradunk” – magyarázta a Mokka műsorvezetője, majd arra is kitért, mennyire tud könnyen felállni a mélypontokból.

Nagyon nehezen teszem túl magamat ezeken a csalódásokon. Lelkis vagyok. Hónapok kellenek, amíg eljutok odáig, hogy ne gondoljak rá mindennap. Szorongó típus vagyok, nagyon tudom emészteni magam, bántanak dolgok. Talán a munka az, ami átlendít ezeken. Ha nincs, akkor otthon vagyok, és agyalok. Nem mindegy, hogy úgy vagy-e jelen a gyereked életében, hogy ráfigyelsz és rákoncentrálsz, vagy otthon vagy, és közben agyalsz.

Zsófi elárulta, 18 éves kora óta, amióta rendszeresen szerepel a médiában, azóta többféle szakember is segíti őt lelkileg, akik mindig a megfelelő pillanatban vannak mellette. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top