nlc.hu
Sztárok
Pécsi Ildikó fia az édesanyja abortuszáról

Megszólalt Pécsi Ildikó fia az édesanyja egykori abortuszáról

Csak nemrég értesült édesanyja féltve őrzött múltjáról.

Pécsi Ildikó egyetlen fiát, Szűcs Csabát meglepetésként érte, amikor szembesült édesanyja múltjával, ám mint mondja, nincs benne rossz érzés amiatt, hogy megtudta, már az édesapja előtt is volt egy férje, sőt egy abortuszon is átesett – írja a Blikk.

Pécsi Ildikó ravatala

Pécsi Ildikó ravatala Gödöllőn, a Művészetek Háza színháztermében 2020. december 19-én – Fotó: MTI / Kovács Attila

Meglepett, de emiatt nem tekintek más szemmel rá, ugyanúgy szeretem, becsülöm és tisztelem őt. Azt gondolom, jól döntött, hogy nem mondta el, nem hiszem, hogy ezen dolgaiba be kellett volna engem avatnia, nincs bennem emiatt rossz érzés. Ez az ő élete volt” – nyilatkozta a bulvárlapnak Pécsi Ildikó fia.

Elmondása szerint nem bánkódik azért sem, hogy nem lett testvére. “Őszintén mondom, nem volt szükségem testvére. (…) Boldog egyke voltam, később pedig ott voltak a barátaim” – vallotta be Szűcs Csaba.

Pécsi Ildikó

Szűcs Csaba és a szülei, Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos – Fotó: Gálos Mihály Samu/Fotocentral

Mint korábban megírtuk, Pécsi Ildikó önéletrajzi könyvéből derült csak ki, hogy a színésznőnek már volt egy férje, mielőtt megismerkedett az olimpiai bajnok labdarúgóval, Szűcs Lajossal. Ezt Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba is csak a könyvből tudta meg. Sőt azt is, hogy Pécsi Ildikó fiatal színésznő korában teherbe esett, de nem vállalta a babát, ezért az abortusz mellett döntött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top