nlc.hu
Sztárok

Láng Eszter új vállalkozásba kezd

Hajdú Péter menyasszonya gyermeknapközit indít

Profi szakemberekkel vigyáznak majd a kicsikre.

Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter újabb vállalkozásba kezd. Az üzletasszony Mattesz Csillával közösen működteti babaúszás programjukat, emellett pedig a jövőben egy gyermeknapközit hoznak létre.

„Voltak hónapok, amikor úgy éreztem, hogy szétszakadok. Idegesített, hogy ezer email vár megválaszolásra, semmire sincs időm de közben itt van a gyönyörű gyermekem, akire így nem tudok teljesen koncentrálni. Bölcsi előtt a családomon kívül Tündire is számíthattam. Tündivel Domi születése óta ismerjük egymást, hiszen a kórházban ahol szültem, ő volt a csecsemőápoló. Egy profi, megértő, mindenre felkészült szakembert ismertem meg benne. Egy első gyerekes anyuka az elején nagyon bizonytalan, mindent jól akartam csinálni, de még a fürdetéstől is tartottam. Ezért megkértem arra, hogy látogasson el hozzánk és tanítson meg az alapokra” – írta egy Instagram-posztban az édesanya, majd így folytatta.

Hajdú Péter és párja Láng Eszter

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter (Fotó: Schumy Csaba)

„Gyorsan bizalmi kapcsolatot alakított ki Domival is, így én mindig a maximális nyugalommal bíztam rá, tudtam, hogy szakmájából adódóan minden problémát nagyon könnyen kezel. Amióta Domi bölcsis, Tündi felszabadult: viszont rengeteg szülőnél tapasztalom, hogy szüksége lenne segítségre.”

A házaspár egyébként már két éve tervezi, hogy egybekelnek, de mindeddig nem került rá sor, melynek okairól nemrég a műsorvezető nyilatkozott, kattints ide az indoklásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top