nlc.hu
Trend

Hajdú Péter fogyni szeretne

Hajdú Péter: „Nem szeretnék Isten és a násznép elé úgy állni, mint egy zsák krumpli”

A műsorvezető jó pár kilótól szeretne megszabadulni.

Hajdú Péter és Láng Eszter már két éve tervezik, hogy egybekelnek, de mindeddig nem került rá sor, pedig már közös gyermekük is született. A műsorvezető korábban már elmondta, annyira elfoglaltak a pici és a sok munka miatt, hogy még a tervezési szakaszba sem jutottak el, ráadásul Eszter szeretné visszanyerni szülés előtti alakját. 

Hajdú Péter

Fotó: Birton Szabolcs

Most a műsorvezető talált kifogást saját magán, amit a Riposttal osztott meg.

Most nálam van egy kis probléma az alakommal. Az a helyzet, hogy muszáj leszek formába lendülni, hiszen nem szeretnék a nádszálkarcsú és gyönyörű Eszter mellett úgy állni Isten, az anyakönyvvezető és a násznép színe elé, mint egy zsák krumpli. Persze ez a hasonlat egy picit túlzás, de tény, hogy nagyjából hat kilótól kellene megszabadulnom ahhoz, hogy tökéletesen érezzem magam a bőrömben. Szóval most miattam csúszik az esküvő – magyarázta Péter, aki bár igyekszik mindent megtenni a fogyás érdekében, a nyaralásaikon ez nem megy olyan könnyen. – Nagyon jó kajákkal találkozom itthon és külföldön is, és ha már találkozunk, hát nem is hagyom őket parlagon heverni, ha nem írtam nagyon körbe. Este persze csak halat és vagy salátát eszem, de ez csak a szinten tartásra jó. Persze többet kellene mozognom, de bevallom, hogy most maximum futni szoktam, mert szívesebben vagyok a családommal, mint mondjuk egy konditeremben, vagy a focipályán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top