nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi keményen válaszolt egy kommentelőnek

„Hogy jössz ahhoz, hogy beszélj az én testemről” – Tóth Andi keményen visszavágott

Az énekesnő elégedett a testével, de ez nem jelenti azt, hogy szereti, ha mások megjegyzéseket tesznek rá.

Tóth Andi egyik posztja alatt egy kommentelő rákérdezett, hogy eszik-e rendesen, mert ráférne még egy kis étel. Az énekesnő Instagram-sztoriban reagált erre a hozzászólásra, írja a Blikk. 

Megjegyezte, nem érti, hogy egyesek miért tartják magukat feljogosítva arra, hogy nyíltan beszéljenek mások testéről.  „Ha én nem kérdeztem a véleményed, ha nem én hoztam szóba, te hogy jössz ahhoz, hogy beszélj az én testemről, mintha mindennapos dolog lenne? Nem arról beszélünk, mit vettél a boltban: egy más testről beszélünk, ami nem a tulajdonod. Pofátlanság. Nem tudhatod, egyáltalán az az illető küzd-e valamivel” – tette hozzá.

Tóth Andi azt is kiemelte, sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy apró megjegyzés mennyit számít, és nagyon nem mindegy, hogyan neveljük a legfiatalabb generációt, akik között valószínűleg máris sokan küzdenek testképzavarral. 

Tóth Andi

Fotó: TV2 / Nánási Pál

Kifejtette azt is, ugyan ő most teljesen elégedett a testével, ez nem jelenti azt, hogy szeretne erről egy idegennel beszélni. „Ez az én testem. Egyik pillanatban a testet mindenki intim dolognak tartja, «too much a dekoltázs, pokolra jutsz». A másik pillanatban halál nyugodtan beszéltek róla, hogy sovány, kövér, bármi. Intim vagy nem? Ha intim, ne beszéljél róla, b*szd meg!.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top