nlc.hu
Sztárok

Rózsa György a szerettei elvesztéséről

Családi tragédiáiról vallott Rózsa György: „Nem volt időm semelyik halálra felkészülni”

A lányán és az unokáján kívül mindenkit elveszített a legendás tévés.

Szívszorító vallomást tett Rózsa György a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában – írja a Blikk. Kiderült, nem a felesége elvesztése volt az egyetlen tragédia, amit átélt.

Rózsa György

Családjáról és az őt ért veszteségekről is vallott Rózsa György az interjúban – Forrás: Három igazság / Palikék Világa by Manna / YouTube – videó

Engem a sors elég sokszor agyonvert. A kislányomon kívül – és most már az unokámon kívül – mindenki meghalt, akit szerettem a családban. Úgy, hogy pillanatok alatt. Egyikre sem volt időm rákészülni. Édesapám egy hónap alatt, Évi (a felesége – szerk.) egy hónap alatt, a testvérem 3-4 nap alatt halt meg, az édesanyám 1 hónap alatt” – mondta el. Arról is beszélt, hogy az élete a felesége haláláig „patakzott”, de akkor belevágott a sors, és onnantól kezdte megtanulni, milyen borzasztó igazságtalanságok vannak. 

Felesége 23 évvel ezelőtti halálát a mai napig sem heverte ki a legendás tévés. “Nagyon fiatalon elment. Azóta se rendeződött el ez a dolog bennem, és valószínűleg nem is nagyon fog már egész életemben. (…) Nagyon sokan mondják a barátaim közül, hogy el kéne engedni… Soha nem értettem meg ezt a gondolkodásmódot: miért kéne elengedni valakit, akit szeretünk? Akarva-akaratlanul minden nap többször is eszembe jut, gondolok rá, néha kvázi beszélgetünk egymással” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top