nlc.hu
Sztárok

Dér Heni üzenete

Dér Heni üzent az utálkozóknak: „Ha őszinte vagy, megkapod, hogy undorítóan nézel ki”

Nem hagyta szó nélkül a negatív kommenteket.

Dér Heni kicsattan a boldogságtól, ugyanis nem olyan régen adott életet második gyermekének. Az édesanya nem mutogatja fiát és lányát a közösségi médiában, azonban sokszor tesz közzé selfie-ket, amik nem mindenkinek tetszenek. 

Dér Heni

Fotó: profimedia

Sok influenszerrel ellentétben Heni Instagram-oldalán sok olyan kép van, amelyeket nem szerkeszt agyon és nem torzítja el az arcát a felismerhetetlenségig. Valószínűleg pont ezért kaphatott pár negatív megjegyzést, amikre most egy külön bejegyzésben reagált. 

„Mindig őszintén vállaltam az arcom, nem hiszek a filterekben, a faceapp hamis világában… Nem tudsz és nem is szabad mindenkinek megfelelni: ha őszinte vagy, megkapod, hogy undorítóan nézel ki… Ha szétretusálod a fotókat, azzal meg magadat és mást is becsapod… A tükör nem hazudik, én vállalom, az utálkozóknak meg ezt a napbeveréses fotót küldöm szeretettel!” – írta az énekesnő a fotója mellé, követői pedig elárasztották bókokkal az őszinte sorokért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top