nlc.hu
Aktuális

Megmutatta kislányát Dér Heni

Először mutatta meg videón a kislányát Dér Heni

Nagyon édes videót osztott meg.

Dér Heni tavaly karácsonykor jelentette be, hogy ismét gyermeket várnak férjével, Bakos Gergellyel. Hamar kiderült az is, hogy az énekesnő ezúttal kislányt hord a szíve alatt. 

Dér Heni

(Fotó: profimedia)

Heni a várandósság hónapjait aktívan töltötte, munkával és edzéssel, ám időben letett mindent, hogy már csak kislányára koncentráljon. Első szüléséhez hasonlóan a második baba is a kiírt időpontnál később jött a világra, de július 17-én örömmel tudatta Instagram-oldalán, végre megérkezett a családba Blanka

Az énekesnő keveset oszt meg a magánéletéről, gyermekeit meg még annyira sem mutogatja, ám most egy édes videóval örvendeztette meg rajongóit. Ugyan Blanka arca ezúttal sem látszik a felvételen, a követők odavannak a meghitt pillanatért, ahogyan az édesanya ringatja újszülött babáját. „A monotonnak tűnő mindennapok olyan gyorsan elrepülnek, hogy észre sem vesszük és felnőtté válnak a gyermekeink…” – írta a bejegyzésében Heni. 

Dér Heni videóját ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top